Vine al nostre centre contra la pediculosi, ¡i digues adéu als polls!

Amb el nostre exclusiu servei professional d’eliminació de polls i llémenes no hauràs de preocupar-te de bregar amb els teus fills per llevar-se’ls. Acudeix al nostre centre i mentre el nen o nena es distreuen amb la tablet, mòbil o llegint un llibre, nosaltres fem la feina.

Mètode 100% natural, totalment inofensiu, sense productes tòxics ni pesticides. Ideal per a nens, persones amb pells sensibles i embarassades.

 Revisió de presència de polls

Revisió inicial gratis!

ELS TRACTAMENTS MÉS EFICAÇOS QUE POTS TROBAR

Valencia: Av. Pérez Galdós 74  – 46008 València (a 100 metres de l’antic mercat de Abastos) Telèfons 963 238 822 i 660 540 206

Truca’ns i demana una cita. No ho dubtis, acudeix a nosaltres ‘i digues adéu als piojitos!

El nostre mètode consta de sis fases:

  1. Revisió inicial per verificar o descartar l’existència de polls i llémenes i comprovar l’estat de la infestació.
  2. Dividim els cabells per zones per formar espais on poder treballar en ordre, aïllant momentàniament als paràsits i que no s’escapi cap pollet.
  3. Aplicació del dispositiu Licesnatcher acoplat a un sistema d’aspirat. Aquest sistema elimina més del 90% de polls i llémenes.
  4. Pentinat exhaustiu utilitzant llemeneres metàl·liques Assy, les millors del mercat, amb les que eliminem la pràctica totalitat de paràsits, recorrent les zones que anteriorment dividim i aspirem. Amb aquest pentinat eliminem qualsevol poll o llémena que hagi quedat del pas anterior.
  5. De forma molt minuciosa i totalment manual, usant pinces i lupes especials d’alta potència, examinem cada floc de cabell, verificant que el tractament hagi estat satisfactori.
  6. Revisió a la setmana del tractament per verificar el total èxit de la desparasitació. En tots els centres contra la pediculosi es recomana aquesta revisió ja que el cicle de vida del poll, en què les llémenes eclosionen al cap d’aproximadament una setmana, fa que aquesta revisió sigui indispensable.

Què és el dispositiu Licesnatcher?

És un dispositiu que s’acobla a l’aspirador i és usat en milers de centres d’USA i Europa, és totalment innocu, eficaç, no utilitza productes químics, no crema el cabell ni s’acalora al pacient..

Al nostre centre disposem de WIFI gratuït d’alta velocitat, perquè els nostres clients es distreguin mentre fem la feina.

El nostre tractament antipolls resulta més econòmic, segur, ràpid i efectiu, d’utilitzar productes que després no funcionen ja que hi ha polls que han desenvolupat resistència a les toxines utilitzades per matar-los i ja no moren amb els productes tradicionals.

L’adaptació d’aquests paràsits és sorprenent i en climes temperats com el nostre solen proliferar, especialment en col·legis, campaments d’estiu o activitats extraescolars en què és freqüent el contacte entre nens.

És molt comú que molts nens i nenes tornen infestats d’aquests paràsits després de passar uns dies en un campament d’estiu o quan tornen «del poble».

En el nostre centre, juntament amb el tractament, t’ensenyarem com tractar i prevenir futures infestacions i mantenir lliure de polls i llémenes el cap dels teus fills.

Descàrrega de forma gratuïta la nostra «Guia per a l’eliminació de polls i llémenes», en format pdf, i comparteix-la amb altres mares o pares del col·legi dels teus fills. La prevenció és la millor manera d’evitar aquests paràsits.

GUIA PDF per a l’eliminació de polls i llémenes.

Mètode Licesnatcher per a eliminació de polls i llémenes

Mètode Licesnatcher per a eliminació de polls i llémenes

Eliminació professional de polls i llémenes. Tractament innocu, eficaç i ràpid.

Eliminació professional de polls i llémenes. Tractament innocu, eficaç i ràpid.

Cabezittas: Centre capil·lar d'eliminació de polls i llémenes a València

Centre capil·lar d’eliminació de polls i llémenes

Busca’ns a:

Google Plus: https://plus.google.com/+Cabezittas1

Facebook: https://www.facebook.com/Cabezittas

Twitter: https://twitter.com/cabezittas

Reportatge sobre pediculosi a TVE on ens van entrevistar.